Порівняльно-правовий аспект порядку розірвання шлюбу з іноземним елементом на прикладі України та Південної Кореї. Курч Іванна

 

В умовах глобалізації все частіше можна спостерігати укладення так званих «міжнародних шлюбів», тобто тих, де прямо залучений іноземний елемент. Це явище доволі поширене та актуальне, проте, життя несправедливе та жорстоке, і паралельно з даним явищем відбувається суміжний йому процес, а саме розірвання таких шлюбів.
Який порядок розірвання шлюбу з іноземним елементом, чим він регулюється, яке право застосовується, в який спосіб та яка процедура даного процесу та інші нюанси будуть розглянуті у рамках даної теми.
За порівняння було взято дві, на перший погляд, кардинально відмінні держави: Україну та Південну Корею. «Чи варто укладати шлюб в Кореї, здійснити мрію та вийти заміж за корейця, та які наслідки це буде породжувати з правового аспекту?» - на ці та інші питання ви неодмінно знайдете відповідь, прослухавши доповідь.
Порівняльно-правовий аспект порядку розірвання шлюбу з іноземним елементом на прикладі України та Південної Кореї. Курч Іванна.
Науковий консультант: доц. Антоніна Зубарева.

Доєднатись можна за посиланням: https://meet.google.com/oim-vtss-zqy
Початок 1 травня 2024 року о 18:15.
Нові Старіші

Контактна форма